Voroncevič: Da je dvorana bila puna možda bi stvari išle drugačije…

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voroncevič: Da je dvorana bila puna možda bi stvari išle drugačije…

„Uvek je dobro pobediti Crvenu zvezdu. Uvek je teško igrati protiv nje u gostima. Odlično smo se pripremili za ovu utakmicu“, otkriva iskusni as Armejaca

CSKA je daleko lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa Crvenom zvezdom u Beogradskoj areni i stigao do šeste pobede u Evroligi ove sezone.

Iskusni Andrej >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Voroncevič bio je zadovoljan slavljem svog tima, na parketu gde je ipak očekivao znatno veću podršku srpskom šampionu.

„Uvek je dobro pobediti Crvenu zvezdu. Uvek je teško igrati protiv nje u gostima. Odlično smo se pripremili za ovu utakmicu. Pobedili smo i sada se pripremamo za sledeći meč“, rekao je Voroncevič za MOZZART Sport.

Slavlje Armejaca je bilo previše lako…

„Ne bih rekao baš da je bila laka pobeda. Igrali smo jako i potrošili mnogo energije, bili smo tu jedni za druge, iako trošimo mnogo energije iz dana u dan. Nije bilo navijača kao obično, da je bila puna dvorana možda bi se stvari na terenu odvijale drugačije“.

CSKA odlično igra i bez nosioca igre iz prethodnih sezona Miloša Teodosića. Ipak, srpski as svakako nedostaje sastavu Dimitrisa Itudisa.

„Da naravno. Znam da je povređen. Naš fizioterapeut je stalno sa njim u kontaktu. Svi želimo da se što pre oporavi. On gleda naše utakmice, neće biti lako bez njega, ali moramo da probamo“, jasan je Voroncevič.

Crvena zvezda već za dva dana gostuje Olimpijakosu, dok CSKA u Moskvi igra derbi sa Fenerbahčeom.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.