Volim devedesete

Izvor: Plakatt.com, 27.Sep.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim devedesete

Beogradska Arena, Beograd
Saturday 8 Oct 20:00

Projekat “VOLIM DEVEDESETE”, je muzički projekat iza koga stoji “90’s Production” D.O.O
Proteklih godina ovaj vid muzičkog stvaralaštva se odigravao uglavnom po klubovima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
Ideja ovog projekta “DEVEDESETE” je da kroz muziku iz tog vremena koja se vratila na našu muzičku scenu, da napravimo događaj koji će sve generacije pamtiti.
Projekat se promoviše putem promo žurki utorkom na Beogradskom Splavu “FREESTYLER” , gde naši renomirani izvođači iz tog perioda dolaze na splav Freestyler kao specijalni gosti i najavljuju veliki spektakl u Areni.
Koncept samog programa je različit u odnosu na standardne dogadjaje u Beogradskoj Areni. ”90 Fest” je muzički festival koncipiran kao velika žurka, gde će se na bini, specijalno pripremljenoj za taj dogadjaj, smenjivati sva velika imena domaće, a i strane muzičke scene tog vremena, bez prekida muzičkog programa.
Izvođači Očekuju nas Leontina, Dača Duck, Dr Iggy, Niggor, Ella B, Funky G, Gru...

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.