TROJE SRPSKI RVAČA PORAŽENO PRVOG DANA EP

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJE SRPSKI RVAČA PORAŽENO PRVOG DANA EP

BEOGRAD - Svi reprezentativci Srbije u rvanju koji su prvog dana nastupali na Evropskom prvenstvu u Beogradskoj areni doživeli su poraze

BEOGRAD - Svi reprezentativci Srbije u rvanju koji su prvog dana nastupali na Evropskom prvenstvu u Beogradskoj areni doživeli su poraze.

Bojana Joličić poražena je u kategoriji do 48 kilograma od Judmile Baluške, ali je potom nastupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u repasažu pošto je Ukrajinka stigla do finala. Joličićeva je u repasažu izgubila od Mađarice Denes Mercedes.

"Ukrajinka je bila mnogo kvalitetnija od mene. Ima više iskustva, a meni je ovo prvo veliko takmičenje. Nadala sam se da ću da prođem prvo kolo, ali nisam uspela", rekla je Joličićeva.

U kategoriji do 66 kilograma Mirjan Gecin nije uspeo da pobedi Gruzijca Otara Tušišvilija u prvom kolu.

"Moglo je i bolje. Pružio sam maksimum, ali mi je žao što nisam ostvario bolji rezultat. Video sam gde sam pogrešio. Ostaje mi da radim, treniram. Nije lako kada se boriš pred domaćom publikom", kazao je Gecin.

Poslednji od srpskih reprezentativaca se takmičio prvog dana Marko Jovanović u kategoriji do 96 kilograma. On je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je izgubio od Ukrajinca Valerija Anriceva. Ukrajinac se plasirao u finale, pa je Jovanović nastupio u repasažu gde ga je savladao Nauruz Temrezov iz Azerbejdžana.

"Anricev je izuzetno kvalitetan i jak protivnik. Nisam mogao više od ovoga. Da smo trenirali sve vreme, kao poslednja tri dana pred početak takmičenja, ko zna gde bi nam bio kraj. Sada se okrećemo domaćim obavezama, ali slede iz kvalifikacije za Olimpijske igre. Nema predaha za nas", rekao je Jovanović.

Evropsko prvenstvo počelo je u Beogradskoj areni i trajaće do 11. marta.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Mercedes Benz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.