Smeši mu se het-trik: Dino Merlin i treći put puni Arenu?!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeši mu se het-trik: Dino Merlin i treći put puni Arenu?!

naslov: 
Smeši mu se het-trik: Dino Merlin i treći put puni Arenu?!



excerpt: 
Merlin će zbog ogromnog interesovanja srpske publike najverovatnije tri dana zaredom pevati u Beogradskoj areni...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Zbog velikog interesovanja publike, Dino Merlin najverovatnije će održati i treći koncert u Beogradskoj areni. Kako saznaje Kurir od izvora bliskog organizatorima Merlinovih nastupa, izvesna je mogućnost da Dino ostvari het-trik u Beogradu!
"Prvi koncert, koji treba da se održi 25. novembra, rasprodat je za samo četiri dana, a drugi, zakazan za sledeći dan, preti da obori rekord prvog kad je reč o brzini prodaje ulaznica. Zato se ozbiljno razmatra organizovanje i trećeg koncerta u Areni", kaže izvor.
U prilog ovim saznanjima idu i zvanični izveštaji organizatora, u kojima stoji da je za nepuna dva dana od početka prodaje planulo čak 11.000 karata za koncert 26. novembra. Pa, dobro, radi li neko u Srbiji nešto drugo osim što stoji u redu za karte?



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.