STRAVIČNO MALTRETIRANJE BEOGRAĐANA, NAJGORE KOD ARENE: Skaču na haube vozačima, ne daju im da prođu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 23:22

STRAVIČNO MALTRETIRANJE BEOGRAĐANA, NAJGORE KOD ARENE: Skaču na haube vozačima, ne daju im da prođu! (VIDEO)

Traje protest kod Arene, Zelenović tvrdi da ostaju do ispunjenja zahteva

Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" koji je počeo večeras oko 18 časova ispred Skupštine Srbije još traje, a jedan deo učesnika protesta je i dalje na auto-putu i nadvožnjaku kod beogradske Arene.

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović je rekao da će okupljeni ostati na tom mostu do ispunjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahteva. Zelenović tvrdi i da im se pridružio i deo poljoprivrednika. Deo učesnika protesta i dalje prelazi Brankov most, gde je saobraćaj i dalje u prekidu.

Na večerašnjem protestu mogli su se čuti i povici kojima se tražila ostavka predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Okupljeni su na nadvožnjaku kod Sava centra razvili transparent "Srbija protiv nasilja", a na kome su navedeni i mediji poput Pinka, Kurira TV Hepi, Alo, Informer.

Na jednom snimku objavljenom na Tviteru može se videti kako pristalice opozicije ne dozvoljavaju građanima da prođu automobilom preko nadvožnjaka iznad auto-puta, već se smeju vozaču u kolima pa mu čak jedan od opozicionara naleže na haubu i zviždi pištaljkom, što je propraćeno odobravanjem okupljene mase.

pic.twitter.com/IO8Ize6K5m

— Arsil (@arsagarson) May 19, 2023

Na Gazeli su, kako javlja Tanjugov izveštač, i šef poslaničke grupe Zeleno levi klub Radomir Lazović, odbornik u Skupštini grada Beograda Dobrica Veselinović, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, kao i odbornica Stranke slobode i pravde Mila Popović, poslanik Narodne stranke Siniša Kovačević, šef poslaničke grupe "Moramo-Zajedno" Nebojša Zelenović, Sergej Trifunović iz PSG-a, predsednik pokreta "Srce" Zdravko Ponoš, predsednik pokreta "Kreni-Promeni" Savo Manojlović, lider "Ekološkog ustanka" Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik "Pokreta za preokret" Janko Veselinović, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanik DS Srđan Milivojević, predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kao i bivši poslanik Srđan Nogo i nekadašnji ministar Velimir Ilić.

pic.twitter.com/Xou1vMjnuN

— Arsil (@arsagarson) May 19, 2023

Na protestima su Zlatko Kokanović, jedan od vođa protesta poljoprivrednika, raščinjeni monah Antonije, lider zabranjene organizacije "Obraz" Mladen Obradović, kao i Miran Pogačar, ultra-levičarski ekstremista iz Novog Sada.

Zahtevi dela opozicije su, između ostalog, smena članova REM-a, ukidanje nacionalnih frekvencija TV Pink i TV Hepi, kao i smene ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FIZIČKI NASRTAJI, TUČE I PSOVKE: Agonija se nastavlja, auto-put kod Arene još uvek blokiran, saobraćaj u prekidu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 00:19

Saobraćaj je uspostavljen na Gazeli i u Ulici Kneza Miloša, kao i na Brankovom mostu..Deo učesnika opozicionog protesta u Beogradu ostao je večeras na autoputu ispred beogradske Arene, gde je saobraćaj i dalje u prekidu.  ...Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović rekao je večeras da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.