FIZIČKI NASRTAJI, TUČE I PSOVKE: Agonija se nastavlja, auto-put kod Arene još uvek blokiran, saobraćaj u prekidu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 00:19

FIZIČKI NASRTAJI, TUČE I PSOVKE: Agonija se nastavlja, auto-put kod Arene još uvek blokiran, saobraćaj u prekidu

Saobraćaj je uspostavljen na Gazeli i u Ulici Kneza Miloša, kao i na Brankovom mostu

Deo učesnika opozicionog protesta u Beogradu ostao je večeras na autoputu ispred beogradske Arene, gde je saobraćaj i dalje u prekidu.  .

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović rekao je večeras da se ljudi polako razilaze i da niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivao da svi ostanu, ali da ih ima dovoljno da se, kako je rekao,  "nastavi borba do ispunjenja zahteva" i pozdravio sve koji su učestvovali.

Organizatori su rekli da će okupljanje nastaviti kod pumpe u blizini Sava centra. Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" počeo je oko 18 časova ispred Skupštine Srbije, a učesnici su prošli Ulicom Kneza Miloša do Novog Beograda, a šetali su i "Gazelom" i preko Brankovog mosta.

pic.twitter.com/Xou1vMjnuN

— Arsil (@arsagarson) May 19, 2023

Na protestu su se dogodile i dve tuče na Gazeli. U prvoj je jedna osoba povređena i intervenisala Hitna pomoć, a u drugoj je učestvovao predsednik Pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović.

pic.twitter.com/8DYSPZ2p73

— Arsil (@arsagarson) May 19, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.