Izvor: Beta OMS, 14.Maj.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratnički album Merlina Mensona “Born Villain” među top 10 najprodavanijih

Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merlina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album “Born Villain” koji se za manje od dve nedelje od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih na Bilbordovoj listi.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mensonov album u prvih deset najprodavanijih

Izvor: Akter, 14.Maj.2012

Novi album Merlina Mensona, koji će nastupiti na IQ festivalu 9. juna u "Beogradskoj areni", za dve nedelje našao se na desetom mestu najprodavanijih ploča

Nastavak na Akter...

Menson ponovo među najprodavanijima

Izvor: Kontra magazin, 14.Maj.2012

Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merlina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album "Born Villain" koji se...

Nastavak na Kontra magazin...

Album Merlina Mensona „Born Villain“ među top 10 najprodavanijih

Izvor: Danas, 14.Maj.2012

Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a nastupiće kontroverzni umetnik Merlin Menson, koji će predstaviti novi album „Born Villain“ koji se, za manje od dve nedelje od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih na Bilbordovoj listi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.