Poraz srpskog rvača Budića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz srpskog rvača Budića

BEOGRAD -

Reprezentativac Srbije Predrag Budić osvojio je danas prve bodove za naš tim na prvenstvu Evrope koje se održava u Beogradskoj areni, ali je ipak izgubio od vicešampiona sveta Turčina Tahe Akgula sa 6:3 u drugoj rundi.

Srpski rvač u kategoriji do 120 kilograma, uprkos povredi desnog kolena, imao priliku da dobije drugu rundu, ali je protivnik bio snalažljiviji i privede meč kraju u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korist.

Valdemar Štajer je u kategoriji do 74 kilograma poražen od Moldavca Romana Dermenjija tehničkim tušem.

Jovana Krčmarević izgubila je tušem od Švajcarkinje Nadin Simon Tokar u kategoriji do 55 kilograma, a istu sudbinu doživela je i Ira Aurora Tuba (do 67 kilograma) protiv Rumunke Roksane Nastrusniku.

Od domaćih predstavnika sutra na strunjače izlaze Dragutin Dukić (84), Ana Tuba (63) i Una Svetlana Tuba (72).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.