Izvor: RTS, 05.Mar.2022, 15:55

Otvoren muzej Svetske atletike u Štark areni

Muzej Svetske atletike otvoren je danas u beogradskoj Štark areni i biće otvoren tokom trajanja atletskog mitinga "Belgrade Indoor Meeting" , koji počinje 7. marta, pa sve do kraja Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici, koje je na programu od 18. do 20. marta.
Postavku muzeja uz raznovrsne postere, fotografije i trofeje, čine i sportski rekviziti svetskih atletičara među kojima su i sprinterice srpske atletičarke Ivane Španović Vulete.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Ulaz za sve posetioce je besplatan, a muzej će biti otvoren sve do 20 mrta. 
Svečanoj ceremoniji otvaranja postavke prisutvovali su zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović, direktor Nasleđa svetske atletike Kristofer Tarner, kao i prve zvezde altetskog mitinga i predstojećeg SP Ivana Španaović Vuleta i Armand Duplantis.
Najveća sportska dvorana u prestonici biće domaćin "Belgrade Indoor Meeting" koji je dobio silver status i na kojem će se naći brojni svetski atletičari, kojima će to biti poslednja prilika da izbore normu za učešće na Svetskom prvenstvu od 18. do 20. marta u prestonici Srbije.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren muzej Svetske atletike u Štark areni

Izvor: B92, 05.Mar.2022

Muzej Svetske atletike otvoren je u beogradskoj Štark areni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.