MASERKA DA ČEKA BRAJANA FERIJA U ARENI

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASERKA DA ČEKA BRAJANA FERIJA U ARENI

BEOGRAD - Pevač Brajan Feri nastupiće 20. septembra u Beogradskoj areni sa bendom od 14 članova, među kojima je i njegov sin, bubnjar Tara Feri, a slavni muzičar u srpsku prestonicu stiže dan ranije iz Bukurešta.

Feri će održati koncert u Beograd u okviru turneje na kojoj promoviše novi album "Olympia", na kome je svirao i njegov sin Tara, a nakon beogradskog koncerta putuje u Budimpeštu.

Šarmer za sve generacije, Feri, pored pesama sa novog albuma "Olympia", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvešće i hitove kao što su "Let's Stick Together", "Slave To Love", "Don't Stop The Dance", "Boys and Girls", "Tokyo Joe", "In Your Mind", "These Foolish Things", "Price of Love", "I Put a Spell on you".

Feri je zamolio da ga sat vremena pre nastupa sačeka maserka kao i da u garderobi preovlađuje crna boja stolnjaka i peškira.

Posle koncerta, prepustiće se, kako je najavljeno iz Arene, uživanju uz šampanjac "Don Perinjon", kvalitetno crno i belo vino, "Stela Artoa" pivo i "Evijan" i "San Pelegrino" vodu.

Pored bine, nalaziće se i garderobe za brzo presvlačenje tokom koncerta, za Ferija, koga nazivaju "ikonom stila", i za plesačice.

U svojoj dugoj karijeri, izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Ulaznice za njegov koncert u Beogradskoj areni prodaju su po cenama od 2.900, 3.500, 3.800, 4.500, 5.500 i 6.000 dinara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajan Feri tražio maserku i crne peškire!

Izvor: S media, 15.Sep.2011

Britanska muzička zvezda Brajan Feri koji će nastupiti 20. tog septembra u Beogradskoj areni, gostovaće u emisiji kod Ivana Ivanovića, koja će biti prikazan 23. septembra, a društvo u studiju će mu praviti sin Tara Feri koji je bubnjar njegovog pratećeg benda...Tara je Ferijev treći sin i sa...

Nastavak na S media...

Maserka da čeka Brajana Ferija u Areni

Izvor: Glas javnosti, 16.Sep.2011, 07:12

BEOGRAD - Pevač Brajan Feri nastupiće 20. septembra u Beogradskoj areni sa bendom od 14 članova, među kojima je i njegov sin, bubnjar Tara Feri, a slavni muzičar u srpsku prestonicu stiže dan ranije iz Bukurešta...Feri će održati koncert u Beograd u okviru turneje na kojoj promoviše novi album...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.