GIST: BEOGRAD JE NAJLUĐE MESTO ZA KOŠARKU!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIST: BEOGRAD JE NAJLUĐE MESTO ZA KOŠARKU!

Uoči utakmice sa Montepaskijem u trećem kolu Top 16 Evrolige, koja se igra u četvrtak u Beogradskoj areni od 20 časova i 45 minuta, košarkaš Partizana Džejms Gist nema nikakvu dilemu da su nastupi pred publikom crno-belih najbolji na svetu.




“Kada sam odigrao prvi evroligaški meč u Beogradu, protiv Makabija u Pioniru, mislio sam da je to vrhunac. Crno-beli papiri su svuda leteli, buka je bila konstantna, bilo je tu pesama i skandiranja od početka do kraja. A onda smo posle tih 7.500 navijača - istrčali pred 22.000 u Areni, protiv Efesa. Potpuno ludilo. Ne, ne postoji drugačiji način da se to objasni. To vam je jedan haos koji traje tokom čitave utakmice. A ja ga volim”, rekao je Gist za sajt Evrolige.


Ističući da je dugo smatrao da je atmosfera na utakmicama Univerziteta Merilend fantastična, dolazak u glavni grad Srbije potpuno je Gistu bacio u drugi plan sva dosadašnja iskustva koje je imao sa publikom.


“Koliko god ja voleo navijače u Merilendu, koji su stvarno čitav meč uz ekipu, Beograd je jednostavno najluđe mesto za igranje košarke. Ne može to da se opiše. Ovde navijači žele da vam donesu pobedu umesto vas samih. Sa tom energijom koju donosi takvih 22.000 navijača može da se kaže da su oni sa nama na parketu. Vole košarku više od nas samih. Jedino što ne mogu da igraju u tim trenucima”, rekao je Džejms Gist.

Nastavak na iSporti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.