Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 22:59

EKSPLOZIJA PRIJE NA MREŽAMA Evo za koliko ljudi je skočio Aleksandrin Instagram od prve beogradske Arene do danas, CIFRA JE NEVEROVATNA

Muzička zvezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde, pa tako da gotovo ne mogu da se nabroje domaći izvođači kojima je pošlo za rukom ono što je njoj za svega par meseci.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "KAKVA NOĆ LJUDI!" Evo šta Aleksandra Prijović radi pred izlazak na scenu: Ušli smo u bekstejdž i jedan MOMENAT sa sinom će vas raznežiti

Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 13:38

Muzička zvezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde, a ekipu "Blica" je ugostila na jednom od svojih pet koncerata održanih u areni u Zagrebu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.