Diznijevi junaci osvojili Arenu

Izvor: B92, 16.Nov.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diznijevi junaci osvojili Arenu

Najpoznatiji Diznijevi junaci ovih dana zabavljaće beogradsku publiku u novoj predstavi produkcije “Dizni na ledu” koja od 15. do 18. novembra gostuje u Kombank areni.

Najmlađi će uživati u zabavi sa pedesetak Diznijevih junaka, koje igraju vrhunski klizači. S nekima od njih, na probi pre prve predstave, razgovarala je naša novinarka Ana Raca Milovanović.

Mališani i njihovi roditelji u novom spektaklu “Dizni na ledu” između ostalog videće "nerođendansku" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žurku sa Alisom i Ludim Šeširdžijom i havajski odmor sa Lilom i Stičom. Vrhunski klizači će predstaviti Diznijeve junake, a jedna od njih je i Brendi Malto Ona u ovoj predstavi igra princezu Tianu na kraljevskom balu zaljubljenih, a nama je otkrila koji Diznijev lik ona najviše voli.

“Moja omiljena Dizni junakinja je princeza Jasmin iz Aladina. Ona je lepa, kao i svi njeni kostimi Obožavam taj film”, izjavila je Malto.

Glasove stranih plesača i glumaca, sinhronizovaće domaće glumačke zvezde, a muzika koja je karakteristična u Diznijevim filmovima, u ovoj predstavi je drugačija, kaže Tatjana Zaharejeva koja igra Pepeljugu.

“Kada čujete muziku iz Pepeljuge ona nije klasična već moderna. Prilagođena je deci da i oni uz nju mogu da plešu. Meni je naravno baš ona omiljena”, kazala je Zaharejeva

Nakon premijernog izvođenja u Kombank Areni slede predstave u petak od 19 sati, u subotu u tri termina od 11.30, 15 i 18.30 časova. U nedelju, poslednjeg dana gostovanja prikazuje se u dva termina od 11.30 i 15 sati.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.