Život

Petak, 16.11.2012.

11:21

Diznijevi junaci osvojili Arenu

Najpoznatiji Diznijevi junaci ovih dana zabavljaće beogradsku publiku u novoj predstavi produkcije “Dizni na ledu” koja od 15. do 18. novembra gostuje u Kombank areni.

Izvor: B92

Default images

Najmlađi će uživati u zabavi sa pedesetak Diznijevih junaka, koje igraju vrhunski klizači. S nekima od njih, na probi pre prve predstave,  razgovarala je naša novinarka Ana Raca Milovanović. 

Mališani i njihovi roditelji u novom spektaklu “Dizni na ledu” između ostalog videće "nerođendansku" žurku sa Alisom i Ludim Šeširdžijom i havajski odmor sa Lilom i Stičom. Vrhunski klizači će predstaviti Diznijeve junake, a jedna od njih je i Brendi Malto Ona u ovoj predstavi igra princezu Tianu na kraljevskom balu zaljubljenih, a nama je otkrila koji Diznijev lik ona najviše voli. 

“Moja omiljena Dizni junakinja je princeza Jasmin iz Aladina. Ona je lepa, kao i svi njeni kostimi Obožavam taj film”, izjavila je Malto.

Glasove stranih plesača i glumaca, sinhronizovaće domaće glumačke zvezde, a muzika koja je karakteristična u Diznijevim filmovima, u ovoj predstavi je drugačija, kaže Tatjana Zaharejeva koja igra Pepeljugu.

“Kada čujete muziku iz Pepeljuge ona nije klasična već moderna. Prilagođena je deci da i oni uz nju mogu da plešu. Meni je naravno baš ona omiljena”, kazala je Zaharejeva

Nakon premijernog izvođenja u Kombank Areni slede predstave u petak od 19 sati, u subotu u tri termina od 11.30, 15 i 18.30 časova. U nedelju, poslednjeg dana gostovanja prikazuje se u dva termina od 11.30 i 15 sati.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: