Dačić: Skup koalicije SPS,PUPS i JS u Areni

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Skup koalicije SPS,PUPS i JS u Areni

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas u Jagodini "da je moguće da u narednih nekoliko nedelja" koalicija SPS,PUPS,JS, održi škup u Beogradskoj areni kako bi obavestila javnost šta je sve uradila od kako je u vlasti.

"Razgovarali smo o tome da u narednim nedeljama održimo jedan javni skup vezano za ono šta smo mi sve uradili za ove godine", rekao je Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tanjugu, ocenivši da je "za političare važnije od svega da ih ljudi vide kako rade, ne samo kako pričaju i obećavaju".

Dačić: Nije bilo prisluškivanja

Dačić: Posle izbora sve je moguće

Skup u Areni pre deset dana najavio je predsednik Jedinstvene Srbije, članice koalicije i narodni poslanik Dragan Marković - Palma. Na skupu bi, kako je tada rekao, "podneli izveštaj o radu, obećanjima i razlozima zbog kojih neka obećanja nisu ispunjena".

Marković je predložio da to bude 14. maja.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.