Da nisam pevačica, bila bih čistačica! Prija napunila sve regionalne arene, a sad oduševila skromnošću

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 14:50

"Da nisam pevačica, bila bih čistačica!" Prija napunila sve regionalne arene, a sad oduševila skromnošću

Iako je trenutno jedna od najtraženijih pevača u regionu, te je oborila sve rekorde kada su u pitanju koncerti u beogradskoj, sarajevskoj ali i zagrebačkoj areni, Prija je ostala prizemna i slava je očigledno nimalo nije promenila.

Aleksandra Prijović je nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj areni razgovarala sa medijima i govorila o svom dosadašnjem uspehu koji je postigla u karijeri.

Na samom početku je odgovarala na razna zanimljiva pitanja i otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se uvek nalazi na njenoj rajder listi i šta joj je potrebno na svakom kocertu i putovanju.

- Uvek se trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, ali njima nikad ništa ne treba. Tako su i mene učili i kada me neko pita šta mi treba ja kažem: "Samo voda". Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup - govorila je pevačica.

Mediji iz regiona su je pitali kako se nosi sa neverovatnim uspehom koji je postigla.

- Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i bez ljudi sa kojima radim - priznala je Aleksandra.

Pevačica je oduševila odgovorom sve prisutne kada je iskreno progovorila o tome čime bi se bavila da nije na estradnom nebu.

- Ja sam vrlo snažljiva i da se ne bavim ovim poslom sigurno bih se snašla. Mnoge stvari me u životu zanimaju tako da bih našla nešto. Čovek se snalazi kako zna. Volim da čistim i da spremam, pa i čistačica, zašto da ne - rekla je sa osmehom Aleksandra, prenosi "Kurir".
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.