Brena na velikoj sceni Arene: Poslednje pripreme pred spektakl!

Izvor: Svet, 18.Okt.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena na velikoj sceni Arene: Poslednje pripreme pred spektakl!

naslov: 
Brena na velikoj sceni Arene: Poslednje pripreme pred spektakl!



excerpt: 
U noći između ponedeljka i utorka Lepa Brena počela je probe i na velikoj sceni Beogradske arene...


izvor: 
scandal.rs


tekst clanka: 
U noći između ponedeljka i utorka Lepa Brena počela je probe i na velikoj sceni Beogradske arene! Iako još uvek nije postavljena sva scenografija, led ekrani i rasveta, Brena sa baletskom grupom uvežbava sve pesme. Osim što vežbaju scenski pokret, oni su pod budnim okom Gorčina Stojanovića koji ih raspoređuje kako bi spektakl bio još efektniji. Čitave noći i poznati reditelj Darko Kamarit radio je pozicioniranje preko deset kamera koje će snimati ovaj spektakl. Budući da još uvek nisu postavljeni svi led ekrani, Dejan Milićević, koji radi multimediju, nije bio prisutan u Areni.
Prema onome što se moglo videli na licu mesta, reklo bi se da Brena ima energije za oba koncerta koja su pred njom, iako je spremila mnogo plesnih tački. Naime, ona neće biti statična na bini već će zajedno sa plesačima imati i koreografije. Osim plesača, reklo bi se da se sprema i puno drugih iznenađenja u svakom smislu. Kako saznajemo, iznad bine će takođe biti postavljeni delovi scenografije. U nekim pesmama biće devojaka na štulama, svi kostimi su već stigli, a koncert je podeljen u četiri segmenta.
Upućeni kažu da će ovo biti spektakl kakav Beograd nije video. Brena je bez obzira na to što je proba kasnila zbog montaže instrumenata strpljivo čekala i sve pesme probala po nekoliko puta.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa Brena: Poslednje pripreme pred koncert (Foto)

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2011

U noći između ponedeljka i utorka Lepa Brena počela je probe i na velikoj sceni Beogradske arene! Iako još uvek nije postavljena sva scenografija, led ekrani i rasveta, Brena sa baletskom grupom uvežbava sve pesme. Osim što vežbaju scenski pokret, oni su pod budnim okom Gorčina Stojanovića koji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.