Belgrade Open Tour

Izvor: GledajNapred, 13.Jun.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Open Tour


AKCIJA. - Od 10. juna je počelo razgledanje Beograda otvorenim autobusom. U stalnom saobraćaju su tri autobusa (30 sedišta) koja se kreću u intervalima od pola sata i staju na četrnaest stajališta u gradu: Savsko pristanište, Hotel Hyatt, Sava centar, Hotel Holiday Inn, Beogradska arena, Ul. Trešnjinog cveta, Terazije, Trg Nikole Pašića, Muzej 25. maj, Hram svetog Save, Trg Slavija, Terazije, Trg Republike, Kalemegdan.

Prvi polazak je u 9.30 a poslednji u 18.00 (završava se u 19.30). Jedan obilazak grada traje 90 minuta. Predviđene su karte za 24 h i 48 h tokom kojih gost može da "uđe i izađe" na jednoj od stanica koliko god puta želi. Gostima je u autobusu na raspolaganju "audio-vodič" koji je moguće pratiti pomoću slušalica na jednom od osam jezika (srpski, engleski, italijanski, španski, grčki, nemački, francuski i ruski) kao i hostese koje im mogu pružiti sve dodatne informacije. Karte mogu da se kupe u najvećim beogradskim hotelima, knjižarama i TIC Knez Mihailova.

Cene karata: (24 h) 1.500 dinara - odrasli, (24 h) 800 dinara - deca (za decu do šest godina karta je besplatna); (48 h) 2.000 dinara - odrasli i (48 h) 1.000 dinara - deca. (Ah Neša)


Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Slava Sveti Nikola

Nastavak na GledajNapred...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo razgledanje Beograda otvorenim autobusom

Izvor: Studio B, 13.Jun.2011

Razgledanje Beograda otvorenim autobusom počelo je 10. juna. ..U stalnom saobraćaju su tri autobusa koja se kreću u intervalima od pola sata i staju na 14 stajališta u gradu: Savsko pristanište, hotel „Hajat", „Sava centar", hotel „Holidej in", Beogradska arena, Ulica trešnjinog...

Nastavak na Studio B...

Razgledanje Beograda otvorenim autobusom

Izvor: Danas, 13.Jun.2011

Turisti koji posete Beograd imaju priliku da grad upoznaju i razgledaju iz otvorenog autobusa. U stalnom saobraćaju su tri autobusa koja se kreću u intervalima od pola sata i staju na 14 stajališta u gradu: Savsko pristanište, hotel „Hajat“, „Sava centar“, hotel „Holidej in“, Beogradska...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.