VIVA VOPS specijalni gosti Hoolywood Undead-a 25.JUNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIVA VOPS specijalni gosti Hoolywood Undead-a 25.JUNA

Gostovali su na svim prestižnijim festivalima – od Exita i Arsenal Festa do Demofesta i Belgrade Beer Festa.

Beogradski rep pank bend VIVA VOPS nastupiće 25.juna 2018 kao specijalni gosti grupe Hollywood Undead na otvaranju letnje scene bazena ’’11.april’’.

Pobednici Bunt Rok Festivala i autori hitova ’’Svuda pivo’’ i ’’Uniformisani kriminalac’’, gostovali su na svim prestižnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << festivalima – od Exita i Arsenal Festa do Demofesta i Belgrade Beer Festa.

Viva Vops, predvođeni frontmenima Aleksandrom Ćurčićem i Markom Jankovićem, promovisaće svoje nove numere na nastupu sa bendom Hollywood Undead.

Hollywood momci pripremaju specijalnu set listu za svoj prvi nastup u Srbiji, koja će biti mešavina najboljeg materijala sa njihovih pet albuma, pa će fanovi imati priliku da uživaju u hitovima ’’Whatever It Takes’’, ’’We Are’’, ’’Bullet’’ i ’’Everywhere I Go’’.

Ulaznice za ove koncerte mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.