Počeo Bir Fest, večeras nastupa Rudimental

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Bir Fest, večeras nastupa Rudimental

Festival piva Bir fest, koji se održava 14 put a tokom kojeg će nastupiti oko 40 izvođača i bendova, počeo je večeras na beogradskom Ušću, gde su se građani uprkos kiši počeli da okupljaju i pre otvaranja kapija.

Pred publikom večeras će pored pančevačkog alternativnog metal benda Counterfate, nastupiti i Elektro Kvartet, Viva Vox, kao i svetski poznati sastav Rudimental, ali i Elemental, Let 3 i James Brown tribute band.

Druge večeri festivala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u četvrtak, 18. avgusta publika će se, između ostalog, zabavljati uz muziku Zvonka Bogdana, Bajage i Instruktora, Yu Grupe, benda ZAA.

Dubioza Kolektiv, Sunshine, Who See, Bijelo dugme tribute bend, samo su neki od bendova koji će svirati pred publikom u Beogradu u petak, 19. avgusta.

U subotu, 20. avgusta na Bir festu među izvođačima koji će nastupiti su S.A.R.S, Vatreni Poljubac, Vlatko Stefanovski, Dino Dvornik tribute bend, kao i Bane Lalić i MVP.

Poslednje festivalske večeri, 21. avgusta, publiku očekuju nastupi rok grupe Džon Vejn, S vremena na vreme, pop izvođač Masimo Savić, kao i popularni bendovi Sajsi MC, Psihomodo Pop i Ritam Nereda.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest,   Pivo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo Beer fest, do kraja nedelje 40 izvođača

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016

Festival piva, Beer fest, koji se održava 14. put, a tokom kojeg će nastupiti oko 40 izvođača i bendova, počeo je na beogradskom Ušću, gde su se građani uprkos kiši počeli da okupljaju i pre otvaranja kapija...Pred publikom večeras će pored pančevačkog alternativnog metal benda Counterfate,...

Nastavak na N1 televizija...

Počeo 14. Bir fest

Izvor: B92, 17.Avg.2016

Četrnaesti beogradski festival piva počeo je večeras na Ušću. Naša ekipa proverila je poslednje pripreme pred ovaj festival, koji svake godine okupi više stotina hiljada posetilaca...Ni ove godine kiša, koja je pala posle podne u Beogradu, nije ometala pripremu Bir festa, koji će trajati do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.