Izvor: Blic, 16.Avg.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIR FEST, DRUGO VEČE Nele Karajlić najavio iznenađenje za publiku, "Strenglersi" pred ponoć

Na 16. Bir festu večeras na glavnoj bini na Ušću nastupaju "Filters", "Bend iks", dr Nele Karajlić, koji je najavio i "nešto novo, iznenađenje za publiku" i "Lolobriđida", a zvezde večeri su čuveni britanski pankeri "Strenglers" pred ponoć na Inovejšn stejdžu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAD DINO RAĐA ZASVIRA "ZENICA BLUZ" Ovako je izgledao Neletov spektakl na Ušću

Izvor: Blic, 17.Avg.2018, 00:24

Na 16. Bir festu večeras je na glavnoj bini na Ušću nastupio dr Nele Karajlić, koji je u jednom trenutku pozvao i specijalog gosta da svira s njim, a onda se na bini pojavio Dino Rađa! Publika je košarkaškog asa pozdravila ovacijama, a kako je sve to izgledalo pogledajte u galeriji.

Nastavak na Blic...

BIR FEST, TREĆE VEČE Praznik piva i ljubitelja domaće muzike, sa TRUBAČIMA U PONOĆ

Izvor: Blic, 17.Avg.2018

Treće veče 16. "Bir festa" na Ušću rezervisano je za nastupe domaćih bendova. Na glavnoj bini sviraju "Hurleur", "Viva vops", "YU grupa", a Dejan Petrović će sa trubačima nastupiti tačno u ponoć, nakon čega sviraju "Goblini" i "Iskaz". Na "Inovejšn stejdžu" nastupa "Van Gog".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.