Ubeđena je bila da je Bata Živojinović GEJ - susret čuvene lepotice i našeg glumca se neslavno završio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:46

Ubeđena je bila da je Bata Živojinović GEJ - susret čuvene lepotice i našeg glumca se neslavno završio

Snimanje filma "Grupni portet sa damom" Aleksandra Petrovića obeležio je ovaj susret.
Glumac Velimir Bata Živojinović do poslednjeg dana bio je sa svojom suprugom Julijanom Lulom Živojinović. Njih dvoje zakleli su se na večnu ljubav na praznik Velika Gospojina 28. avgusta 1960. godina, te su bili u skladnom braku sve do njegove smrti. Iza sebe čuveni glumac nikada nije imao javnosti poznate afere sa drugim ženama iako su ga mnoge jurile,
Ipak, Bata Živojinović je voleo da se našali kako i da je hteo da vara svoju ženu, nije to mogao jer je stalno Lula bila uz njega. Tako je jednom prilikom ispričao anegdotu, kako ga je jurila i čuvena austrijsko-francuska glumica Romi Šnajder.
Naime, Romi...
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović,   Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.