Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2024, 12:43

Priča kao iz filma - Kako je Bata Živojinović pomogao Veljku Bulajiću da angažuje Ljubišu Samardžića za čuvenu "Bitka na Neretvi"

Legendarni jugoslovenski reditelj svojevremeno je govorio o tome kako je upoznao jednog od najvećih velikana srpskog glumišta i kako je sa njim pokrenuo saradnju za jedno od najboljih filmskih ostvarenja domaće kinematografije.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otkrio tajnu nakon smrti velikana: Veljko Bulajić i Bata Živojinović bili su više od kolega - OVO IME ih je povezalo neraskidivom vezom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2024, 07:55

Legendarni jugoslovenski reditelj juče nas je zauvek napustio, a mnogi se sećaju da je svojevremeno govorio o tome kako je upoznao jednog od najvećih velikana srpskog glumišta i kako je sa njim pokrenuo saradnju za jedno od najboljih filmskih ostvarenja domaće kinematografije. Međutim, ta veza...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.