Obama: Kampanja počinje odmah

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Kampanja počinje odmah

Američki predsednik Barak Obama formalno je danas započeo kampanju za svoj reizbor na narednim predsedničkim izborima u SAD.

On je pozvao aktiviste i pristalice koji su učestvovali u njegovoj prvoj predsedničkoj kampanji da se ponovo okupe i pomognu mu da očuva funkciju.

Zvanični početak njegove druge predsedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kampanje počinje 20 meseci pred izbore koji će biti u novembru 2012.

"Ovo činimo sada jer politika u koju verujemo ne počinje skupim TV reklamama ili ekstravagantnostima, već sa vama - sa ljudima koji se organizuju ciglu po ciglu, razgovaraju sa susedima, kolegama, prijateljima. A takva vrsta kampanje zahteva vreme da se izgradi", rekao je Obama u poruci pristalicama.

Predsednik SAD je dodao u pismu da je popunio neophodna dokumenta Federalne izborne komisije (FEC) i pozvao pristalice da posete njegov novi veb sajt za kampanju (http://www.barackobama.com).

Obama: Spaljivanje Kurana "verski fanatizam"

CIA ubacila agente u Libiju

Obama: Cilj vojne kampanje je da Gadafi na kraju ode

Na sajtu se nalazi i video sastavljen od izjava pristalica koje svedoče o njihovoj podršci Obami.

Time što je popunio dokumenta FEC-a Obama stiče mogućnost da počne da skuplja novac kao neku vrstu kapare, a njegovi savetnici se nadaju da će predsednik SAD uspeti da obori rekord i za svoju kampanju obezbedi više od milijardu dolara, navodi agencija AP.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.