Merkelova 19. decembra na Kosovu

Izvor: Blic, 16.Dec.2011, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova 19. decembra na Kosovu

Zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči potvrdio je večeras za prištinske medije da će kancelarka Nemačke Angela Merkel 19. decembra posetiti Kosovo.

"Nemačka kancelarka Angela Merkelj će u ponedeljak, 19. decembra posetiti Kosovo, kako bi dala podršku institucijama naše zemlje", kazao je Kuči.

Za sada nema informacija o agendi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posete kancelarke Merkel Kosovu.

Povezane vesti: Uslov je da Srbija prizna realno stanje na Kosovu Mas: Odnos Srbije prema Kosovu uticaće na njen prijem u EU Kfor nije dozvolio povratak odbornicima na Kosmet Merkel: Srbija mora da reši probleme pre ulaska u EU Do kandidature za EU samo dijalogom
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angela Merkel dolazi u Prištinu

Izvor: RTS, 16.Dec.2011

Kancelarka Nemačke Angela Merkel u ponedeljak će posetii Kosovo. Prištinski mediji javljaju da Angela Merkel dolazi kako bi prenela kosovskim zvaničnicima poruke u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine...Nemačka kancelarka Angela Merkel posetiće početkom sledeće nedelje Kosovo, prenela je večeras...

Nastavak na RTS...

Angela Merkel dolazi u Prištinu?

Izvor: RTS, 16.Dec.2011

Kancelarka Nemačke Angela Merkel u ponedeljak će posetii Kosovo. Prištinski mediji javljaju da Angela Merkel dolazi kako bi prenela kosovskim zvaničnicima poruke u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine.

Nastavak na RTS...

Prištinski mediji: Merkelova u ponedeljak na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2011

PRIŠTINA -..Nemačka kancelarka Angela Merkel u ponedeljak dolazi u posetu Kosovu, gde će, kako su sinoć preneli prištinski elektronski mediji, doneti poruku povodom razgovora Prištine i Beograda...Radio-televizija Kosova (RTK), koja se poziva na TV Kljan, navodi da je posetu Merkelove Kosovu potvrdila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Merkel u ponedeljak u poseti Kosovu

Izvor: RTV Pink, 16.Dec.2011

. . . Nemačka kancelarka Angela Merkel u ponedeljak dolazi u posetu Kosovu gde će, kako su preneli prištinski elektronski mediji, doneti poruku povodom razgovora Prištine i Beograda. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.