SELI SE U BRITANIJU!? Ana Nikolić otpočinje biznis u Londonu!

Izvor: Press, 25.Dec.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELI SE U BRITANIJU!? Ana Nikolić otpočinje biznis u Londonu!

Ana Nikolić nedavno je boravila u Londonu, a kako "Kurir" saznaje, pevačica je u Engleskoj otpočela biznis.
Naime, Ana će sa nekoliko svojih prijateljica u Londonu proširiti posao modnog kreatora koji je pre par godina započela u Srbiji.
Pevačica je u Londonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << provela osam dana gde se družila sa svojim prijateljicama, između ostalog i Marijanom Mateus sa kojom je išla na ručak, ali nije bila njen gost.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) KNEZ PRETERAO!? Čik pogledajte ovaj selfi posle seksa!
(VIDEO) OVAKO Ceca peva na "suvo"!
ZORICA MARKOVIĆ ŠABANU: Priznaj da si se zaljubio, imaj m*da!
   
Ono što u narednom periodu možemo očekivati od Ane jeste da će više vremena provoditi u engleskoj prestonici.
Nikolićeva će za novogodišnju noć zabavljati goste u hotelu Metropol, a elegantnu haljinu koju će poneti tada stiže upravo sa ovog osmodnevnog putovanja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Ana Nikolić radi u Londonu? (FOTO)

Izvor: Story, 25.Dec.2014

Pevačica Ana Nikolić nedavno je boravila u Londonu, a kako Kurir prenosi ona ovaj grad nije posetila samo radi uživanja..Ana Nikolić, foto: Instagram..Naime, Ana će sa nekoliko svojih prijateljica u Londonu proširiti posao modnog kreatora koji je pre par godina započela u Srbiji...Pevačica je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.