HALJINICA SE ZADIGLA, noga skliznula niz površinu lavaboa! Ana Nikolić izazvala masovne REAKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 14:53

HALJINICA SE ZADIGLA, noga skliznula niz površinu lavaboa! Ana Nikolić izazvala masovne REAKCIJE

Auuuuu.

Ana Nikolić ponovo je podigla prašinu novom fotografijom, a ovog puta fotka je nastala u toaletu.

Iako je gotovo uvek na meti komentara zbog njene kilaže, budući da mnogi smatraju da je suviše smršala, sada su pratioci kritikovali pevačicino ponašanje i pozu u kojoj se fotografisala.

Ana se uslikala u toaletu i tom prilikom podigla nogu na lavabo.

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Nov 2, 2020 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4:45am PST

Na sebi je imala izuzetno kratku haljinu, koja se podigla kada je digla nogu, ali Ani očigledno to nije bilo mnogo bitno jer je ispod imala crne hulahopke.

- Nije poenta ni dići nogu na lavabo, neko tu i opere ruke, nekultura i bezobrazluk - napisala je Ani jedna pratiteljka, dok je bilo i onih koji su hvalili njen izgled, ne obraćajući pažnju na pozu.

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Oct 29, 2020 at 7:15am PDT
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.