Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Režiser filma "Ejmi": Nisam želeo nikoga da povredim

Režiser biografskog filma o Ejmi Vajnhaus "Amy" Asif Kapadija rekao je na filmskom festivlau u Kanu da svojim filmom nije želeo nikoga da povredi, pošto je otac pokojne pevačice žestoko iskritikovao film.

Mič Vajnhaus se ogradio od filma i navodno je pokrenuo i pravni postupak, piše Rojters.

"Nije mi bila namera da nekoga uznemirim već da pokažem šta joj se dešavalo u životu", rekao je Kapadija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << novinarima. "Bilo je dosta burnih perioda, mnogo toga joj se dešavalo i zbog toga su stvari ispale tako kako su ispale. To je realnost".

Ejmi Vajnhaus je umrla od trovanja alkoholom u svom domu u Londonu 2011. Imala je 27 godina.

Producent filma Džejms Gej-Ris takođe je ocenio da su kritike na račun filma previše oštre. "To je teško. Ona je njegova ćerka i na kraju krajeva on ima prava da se tako oseća ali smo mi bili veoma objektivni".

"Od nas je zatraženo da snimimo film. Ušli smo u to sa praznim listom papira i par godina smo istraživali i ovo je ono što smo otkrili, tako da mislimo da je film veoma balansiran", rekao je on.

"Amy" je prikazan van takmičarskog programa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.