Izvor: Luftika.rs, 09.Jul.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

Američki fotograf Blejk Vud doselio se u London 2007. godine nakon što je raskinuo sa devojkom. U Londonu je upoznao englesku pevačicu koja je već stekla svetsku slavu, a te godine nastale su i ove nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus, piše Independent.
Nakon što je osvojila Gremi nagradu za svoj album Back to black iz 2006., poznata muzičarka izuzetnih glasnovnih mogućnosti bila je na vrhuncu slave ali je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << probleme sa partnerom kao i konstantnom pažnjom medija.
τον Αυγουστο κυκλοφορεί το βιβλίο του φωτογράφου Blake Wood
με ανέκδοτα ενσταντανέ από τη φιλία του με την Amy Winehouse.
εδώ το πρόωρα χαμένο αστέρι, σε διακοπές στη St Lucia. pic.twitter.com/b0b4JoiKCw
— Christos Xanthakis (@ChristosXanthak) July 7, 2018

S obzirom da su ih vezivale slične životne priče Vud i Vajnhaus su razvili blisko prijateljstvo i postali su nerazdvojni u naredne dve godine.
Od Ejminog nastupa u Parizu i sviranja bubnjeva u svom kućnom studiju u Kamden taunu do odmora u Sent Luciji, Blejk Vud je dokumentovao period njenog života kada je muzičarka već stekla reputaciju zvezde.
“That made me happy for her to just sort of see her ‘be’.”
The stories behind unseen photos of Amy Winehouse by her best friend, Blake Wood:https://t.co/H4YlUXLjMc pic.twitter.com/bYeiZrEr0A
— Dazed (@Dazed) July 4, 2018

Snimio je fotografije koje otkrivaju njihovu međusobnu ljubav, poverenje i poštovanje, kao i drugu stranu Ejmine ličnosti i njenog života koji je živela kao tipična mlada devojka.
“Ovo nije priča o njenoj sudbini, sumornosti i smrti. Bilo je neverovatnih sjajnih trenutaka usred opšteg haosa i to je ono što vidim na ovim slikama,” kazao je njen bliski prijatelj.
Amy Winehouse by @blake_wood, 2009. pic.twitter.com/ETfn1mdvkv
— Vintash Boi (@VintashB) July 5, 2018

Blake Wood..photographer..on Amy Winehouse-'“I just had no interest in taking bad photos of her. Why take a photo of someone who’s struggling?'
The Guardian. pic.twitter.com/7MvWNAlz9J
— Rab G.P.Eadie (@FOTORABIA) June 30, 2018

Hronika jedne tragedije: Šta je Ejmi tražila na internetu u noći svoje smrti

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.