Ejmin treći album inspirisan razvodom! (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmin treći album inspirisan razvodom! (VIDEO)

Prva dva albuma preminule Ejmi Vajnhaus bila su inspirisana potragom za ljubavlju i želji da pronađe čoveka svog života. Treći album koji će na žalost izaći posthumno, je skup Ejminih pesama za koje je inspiraciju našla u braku i bolnom razvodu od svog supruga Blejka.

Portparol porodice Ejmi Vajnhaus rekao je da je ona poslijednjih godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dana radila na svom trećem albumu, dok je njen 'Back to Black' izašao još 2006. i tada osvojio i kritiku i publiku, prenosi Dnevnik.hr.

- Ejmi je uvek sa sobom imala knjižicu u koju je zapisivala stihove i nove ideje. Oni koji su čuli nove pesme kažu da su odlične i autobiografske, rekao je Kris Gudman, Ejmin portparol. Glavna inspiracija bio je upravo razvod od Blejka i njegov odlazak u zatvor.

Porodica tvrdi da je Ejmi ubila nagla apstinencija!

Ejmini fanovi pijani ispred njene kuće

Poslušajte novu verziju pesme Ejmi Vajnhaus! (VIDEO)

Ejmi je umrla u svojoj 27. godini, a u pripremi je i izlazak njenog prvog posthumnog albuma. Jedva čekamo da čujemo šta nam je Ejmi ostavila. Na taj način nam je dopustila da barem na tren vidimo kako se ona osećala i šta je proživljavala tokom kratkog ali veoma dinamičnog života.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ejmi iz groba zarađuje milione!

Izvor: S media, 01.Avg.2011, 02:36

Kada je poznata britanska pevačica nesrećno preminula u svom domu u Londonu, procenjivalo se da je njeno bogatstvo oko šest miliona funti. Većinu tog novca Ejmi Vajnhaus zaradila je ulažući u razne kompanije o kojima je brinuo njen otac. Procene finansijskih stručnjaka koji prate muzičku industriju...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.