Ejmi umrla od trovanja alkoholom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi umrla od trovanja alkoholom

Britanski sud potvrdio je nalaze prethodne istrage da je britanska pevačica Ejmi Vajnhaus umrla od trovanja alkoholom, javljaju agencije.

Ejmi Vajnhaus na dodeli MTV nagrada  

Istraga je ponovljena pošto je pomoćnik zamenika islednika Suzan Grinvej koja je proglasila uzrok smrti pevačice dala otkaz zato što je utvrđeno da nije imala potrebne kvalifikacije.

 

Ejmi Vajnhaus (27) je 23. jula 2011. godine nađena mrtva u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svojoj kući u Londonu. Rezultat prvobitne istrage je takođe bio da je umrla od trovanja alkoholom.

 

Suzan Grinvej je njenu smrt proglasila "nesrećnim slučajem", rekavši da je pevačica svojevoljno konzumirala alkohol i rizikovala posledice.

 

Pevačica i kompozitorka, Ejmi Vajnhaus godinama se borila protiv zavisnosti od droga i alkohola.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ejmi Vajnhaus umrla gledajući svoje spotove na "Jutjubu"

Izvor: Blic, 09.Jan.2013, 10:29

Ponovljena istraga uzroka smrti Ejmi Vajnhaus potvrdila je da je pevačica preminula od trovanja alkoholom, a najnoviji podatak je da je u trenucima pred smrt gledala svoje spotove na "Jutjubu"...- Počela je da pije tokom dana, a u četiri sata ujutro čuo sam je kako se smeje dok je gledala svoje spotove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.