Izvor: Blic, 16.Dec.2023, 18:32

(VIDEO) "Drago mi je zbog većine stvari koje ljudi misle o meni, koje su potpuno netačne" Aleksandra Radović, gošća emisije "Balkanskom ulicom" nedelja 16.30 h

Aleksandra Radović gošća je emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje samo na Blic televiziji nedeljom u 16.30 sati na MTS kanalu 115 u kojoj priča o svojim neuspesima za koje kaže da ih je bilo mnogo. Otkriva i kakva je kao majka ali i to o čemu sa ćerkom još uvek ne razgovara.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "MISLIM DA NISAM STROGA MAJKA" Aleksandra Radović otkriva koliko se razlikuje od one kakvu je javnost vidi, ali i šta joj fali: "Porodica je negde možda ostala kao neki žal"

Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 17:52

Gošća emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje u nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 je Aleksandra Radović koja priča o vaspitanju ćerke, svojim uspesima i neuspesima, intuiciji koju sluša i uprkos pogrešnim odlukama koje je donosila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.