Uskoro počinje Prvi glas Srbije

Izvor: Dzungla.org, 22.Avg.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro počinje Prvi glas Srbije

Preko 5000 kandidata započinje nadmetanje za prestižnu muzičku titulu “Prvi glas Srbije”, a samo jedan je može osvojiti

Uzbudljivija, zabavnija, raspevanija! Počinje nova sezona muzičkog takmičenja u Srbiji! Preko 5000 kandidata započinje nadmetanje za prestižnu muzičku titulu “Prvi glas Srbije”, a samo jedan je može osvojiti.
Muški i ženski muzički talenti iz svih krajeva Srbije predstavljaće svoje vokalne mogućnosti renomiranom žiriju, Vladi Georgievu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Saši Miloševiću Maretu i novoj članici Aleksandri Radović. Svaki kandidat dobiće šansu da pokaže svoje glasovne kvalitete i uveri žiri da poseduje nešto posebno što ga izdvaja od drugih i čini zvezdom.
Pravila takmičenja su poznata. Kandidati prolaze eliminacione krugove. Oni koji su dobili žirijsko zeleno svetlo odlaze na više nivoe, na kojima se suočavaju sa sve težim muzičkim zadacima, dok kandidati koji nisu dobili prelaznu ocenu završavaju u gubitničkoj jami. Na samom kraju izdvajaju se najbolji od najboljih, kada izbor postaje sve teži, i kada u izboru pobednika presuđuju nijanse.
Ko će krenuti stopama pobednika 1.sezone Davora Jovanovića, saznaćete uskoro.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.