Stil poznatih: Aleksandra Radović

Izvor: Poznati.info, 06.Dec.2012, 04:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stil poznatih: Aleksandra Radović

Aleksandra Radović je rođena 1974. godine. Posle završetka Muzičke akademije počela je ozbiljnije da se bavi muzikom. Radila je kao studijski muzičar nekoliko godina, ali je uvidela da bi želela da izađe iz anonimnosti i da postane poznata. Ubrzo potom želja joj se ostvarila i postala je najtraženiji vokal u Srbiji. Javnost ju je zavolela kada se na festivalu Sunčane skale predstavila pesmom “Kao so u moru”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Nastavila je sa proizvodnjom kvalitetne muzike i do sada je objavila tri albuma. Njen talenat i trud da unese promenu na muzičku scenu primećeni su i o tome svedoče mnogobrojna priznanja kojima je nagrađena.

Dopada nam se Aleksandrin stil jer nije rob modnih trendova, već svakoj kombinaciji da svoj pečat. Videli smo je u opuštenim, svakodnevnim i elegantnim modnim kombinacijama i u svakoj prilici je uspela da bude zapažena i privlačna. Pogledajte najinteresantnija pojavljivanja popularne pevačice.

Opuštena varijanta dok trenira

Tamna i svetla odevna kombinacija

Za scenski nastup bira garderobu u kojoj će joj biti udobno

Romantičan i nežan izgled

Trendi i šik garderoba

Ona zna da sa košuljicama nikada ne može pogrešiti

Elegantne dugačke haljine

Volimo kontrast crne haljine na beloj koži

Izvor: wannabestars.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.