SVET u novom broju otkriva: Aleksandra Radović mrzi Kaju zbog frajera!

Izvor: Svet, 13.Okt.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET u novom broju otkriva: Aleksandra Radović mrzi Kaju zbog frajera!

Pevačica Kaja Ostojić gostovala je u novoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato i tom prilikom pružila podršku Miri Škorić i Bebi Dol, koje su izvodile njenu pesmu. Nakon emsiije iskoristila je priliku da pohvali voditeljku Ninu Seničar i indirektno uputi kritiku Aleksandri Radović.
“Nina Seničar je skroz okej devojka, za razliku od ostatka ženske populacije na bini. Skroz prijatno jedno stvorenje, verujte mi na reč“, poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pevačica na svom tviter nalogu, a zatim retvitovala tvitove onih koji su kritikovali Aleksandru.
“Gospođo Radović, bukirajte kartu nazad za Bogatić“, “Dokle će Aleksandra Radović jesti go*na“, samo su neki od Kajinih retvitova.
A da Aleksandra ne miriše Kaju iz ličnih razloga javna je tajna. Radovićka je, naime, bila u vezi sa Kajinim bivšim mužem, košarkašem Urošem Duvnjakom, pa su taj momenat mnogi povezali sa činjenicom da je prevrtala očima dok su takmičarke na bini izvodile Kajinu pesmu. Kaja se, s druge strane, brani da njeni komentari nemaju veze sa odnosom koleginice i njenog bivšeg muža.
“Dopao mi se humor na tviteru vezan za Aleksandru i mislim da je bio prikladan, zato sam i retvitovala. Što se muža tiče, svako nosi svoje breme. Ja ne znam šta da kažem ako je to stvarno tako i ako me ne voli zbog bivšeg, ne znam kako da joj pomognem. Ja volim da pomognem ljudima kada su u nevolji, ali ovog puta ne znam kako. Nema pomoći“, rekla je Kaja.
POTRAŽITE OSTATAK TEKSTA U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI DO DANAS!
Kupite SVET! OTKRIVAMO! Cecina TEŠKA BORBA SA BOLEŠĆU! ŠOK ISPOVEST: Sloba voli i muškarce, bili smo u vezi! Rasta nabacio devojku Harisu, Rada U SUZAMA!

 
Katarina Lekićsvet
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.