SMRŠALA DESET KILOGRAMA: Ovo je dijeta Aleksandre Radović, imala 70 kg, pa se ISTOPILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 19:21

SMRŠALA DESET KILOGRAMA: Ovo je dijeta Aleksandre Radović, imala 70 kg, pa se ISTOPILA

Svi se pitaju kako je uspela!

Aleksandra Radović, poznata pop pevačica, istakla je da svakodnevno trenira i da je zahvaljujući tome postigla izvajano telo.

Zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti i izbalansiranoj ishrani, smanjila je svoju težinu sa 70 na 60 kilograma.

 Aleksandra svakog jutra trenira i preporučuje svim ženama da se bave svakodnevnom fizičkom aktivnošću kao ključnom za gubitak kilograma.

Naglašava važnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << discipline i kontinuiteta u vežbanju.

 Pored toga, ona je i veliki ljubitelj brzog hodanja u prirodi, posebno u parkovima i šumama. Na svom Instagram profilu često deli slike i snimke iz teretane, gde objašnjava koje su joj omiljene vežbe. Pored vežbanja, Aleksandra pazi i na svoju ishranu.

Izbegava hleb, brašno, testo i druge namirnice koje mogu doprineti gojenju. Iako voli slatkiše, konzumira ih samo povremeno, piše Informer.

Doručak: Žitarice sa jogurtom

Ručak: Piletina i spanać

Večera: Salata
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.