RETKO SU U JAVNOSTI ZAJEDNO – Georgiev se na koncertu koleginice pojavio sa svojom 15 godina mlađom ŽENOM (foto)

Izvor: Story, 17.Nov.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RETKO SU U JAVNOSTI ZAJEDNO – Georgiev se na koncertu koleginice pojavio sa svojom 15 godina mlađom ŽENOM (foto)

Pevač Vlado Georgiev i njegova izabranica Milica Samardžija sa kojom živi u vanbračnoj zajednici sinoć su se pojavili zajedno na koncertu pevačice Aleksandre Radović i svima zapali za oko s obzirom na to da se njih dvoje retko zajedno pojavljuju u javnosti. Milica je od našeg proslavljenog kantautora mlađa petnaest godina, a upoznali su se ... The post RETKO SU U JAVNOSTI ZAJEDNO – Georgiev se na koncertu koleginice pojavio sa svojom 15 godina mlađom ŽENOM (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Nikolina Kovač po prvi put u javnosti sa svojim ocem!

Izvor: Svet, 18.Nov.2018, 14:28

Nikolina Kovač po prvi put se u javnosti pojavila sa svojim tatom. Pošto je on došao poslovno iz Sarajeva za Beograd njih dvoje su se pojavili zajedno na jednom dogadjaju, a onda ga je ćerka izvela i u provod.. . ‘’Ja sam tatina devojčica i to će uvek tako ostati”.. Te večeri pevačica je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.