Poznata glumica je DOBILA DETE sa NAJVEĆOM LJUBAVI poznate pevačice Aleksandre Radović, pevačica mu posvetila pesme

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:36

Poznata glumica je DOBILA DETE sa NAJVEĆOM LJUBAVI poznate pevačice Aleksandre Radović, pevačica mu posvetila pesme

Glumica se proslavila kultnim filmom ''Montevideo'', koji joj je otvorio mnoga vrata u svetu glume.

Danina je 2013. godine odlučila da se povuče iz sveta glume zbog toga što je želela da osnuje porodicu. Ona je na ludi kamen stala 2013. godine  u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo nakon vencanja su dobili i sina Maksima.

Kada je beba imala svega osam meseci, bračni par se odeslio u Australiju.

Brak sa Kukanjcem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završila je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć dobija od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio  veoma težak.

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno kada je ona kretala svoju pevačku karijeru, a priča se da je upravo on bio i njena najveća ljubav.

Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko pesama, jer je njihova ljubav bila velika. Nakon raskida, svako je krenuo svojim putem.

Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je kasnije dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina razvela baš kao i njen bivši.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Montevideo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.