OVO JE BOLELO ALEKSANDRA ZESTOKO PONIZILA DARU

Izvor: medio.rs, 01.Apr.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BOLELO ALEKSANDRA ZESTOKO PONIZILA DARU

Rat Aleksandre Radović i Dare Bubamare se nastavlja - u frizerskom salonu!

Pevačice su se žestoko svađale dok je Radovićeva žirirala u pevačko-takmičarskom šouu "Pinkove zvezde", a nakon svega su se srele u jednom frizerskom salonu u kojem je pop zvezda ponizila folkerku.

Naime, Dara je otišla u jedan kozmetički salon kako bi se sredila za predstojeći nastup i tamo naišla na svoju ljutu rivalku iz šoua televizije Pink. Folk zvezda rešila je da "baci" >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ovaj žestoki rat iza sebe, ali joj Radovićeva očigledno još uvek nije zaboravila uvrede.

- Aleksandra je stigla prva, a nakon pola sata ušla je i Dara i svima se javila, dok je na to njena koleginica prevrnula očima. Razgovor je krenuo neobavezno o "Pinkovim zvezdama", a Aleksandra je sve vreme odgovarala kratko sa "da" i ne" - priča izvor "Sveta".

Aleksandra je koliko je mogla da ignoriše Daru, ali je to bilo nemoguće, jer je ova konstantno započinjala neku temu. Na kraju, Dara je pozvala pop zvezdu na kafu, što je Radovićeva glatko iskulirala.

- "Aleks, mogle bi na kafu, eto, živimo u komšiluku i taman na tenane da se ispričamo". Ova joj je kao iz topa odgovorila da nema vremena da pije s njom kafu - završava izvor.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.