Miloš Radović podigao na noge publiku u Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 21.Jul.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Radović podigao na noge publiku u Vlasotincu

VLASOTINCE – U okviru manifestacije Leto u Vlasotincu, sinoć je koncert održao operski pevač Kragujevčanin Miloš Radović, u pratnji profesora Aleksandra Radovića (klavijatura) i Milana Marinkovića (gitara)

Činjenica da je četvrti put gost Vlasotinca u prepunom u dvorištu Kulturnog centra, dovoljno govori o tome koliko je ovaj solista omiljen među vlasotinačkom publikom. Njegova posvećenost muzici i školovanje u klasi operske dive Radmile Bakočević  bili su dovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << garancija za nezaboravno muzičko veče.

Radović je interpretirao hitove koji su obeležili šezdesete, sedamdesete i osamdesete godine na muzičkoj sceni nekadašnje Jugoslavije.

Publika je sa njim pevala italijanske i grčke pesme, jedan muzički blok bio je posvećen doajenu evergrin muzike Arsenu Dediću, a drugi Kemalu Montenu.

Momci iz Kragujevca su nekoliko puta izlazili na bis.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.