KONAČNO! Tijana Dapčević NAUČILA PAMETI Aleksandru Radović, SVI ZANEMELI!

Izvor: Svet, 27.Nov.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO! Tijana Dapčević NAUČILA PAMETI Aleksandru Radović, SVI ZANEMELI!

Večerašnja emisija šoua Tvoje lice zvuči poznato ostala je u senci prepirke izmedju Aleksandre Radović i Tijane Dapčević.
Tijana je imitirala Tejlor Svift, a Aleksandra je ponovo krenula sa svojim komentarima kako je Tejlof Svift prosečna, na šta joj je Tijana rekla:
Ne treba da zaboravimo da je Tejlor Svift trenutno najpopularnija pevačica koja zaradjuje milione.’  >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Aleksandra je zatim rekla da je Tijana u svom nastupu skinula samo dve scene iz spota Tejlor Svift, na šta je Dapčevićeva rekla:
Ne dve, skinuli smo tri. Podsećam još jednom da je ovo šou humanitarnog karaktera i da mi ovde zaista ostavljamo ‘srce na terenu’. 
Radovićka je na ovo pobesnela:
Vrlo sam svesna da je šou humanitarnog karaktera, zato i jesam ovako blaga u komentarima.’
Tijana se na ovo krajnje ironično nasmejala i rekla: ‘Haha… Da.’ 
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TLZP okršaj: Tijana Dapčević oštro uzvratila Aleksandri Radović

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2017

PROMO Sinoć emitovana emisija šoua Tvoje lice zvuči poznato svima će ostati upamćena zbog jedne stvari: neko je konačno postavio Aleksandru Radović na mesto. Tijana Dapčević je imitirala Taylor Swift, a Aleksandra je komentarisala kako je Swiftova prosečna, na šta joj je Tijana rekla: “Ne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.