„BAJKA O TIHOM PRINCU I TUŽNOJ PRINCEZI“: Malo pozorište „Duško Radović“

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Sep.2022, 11:15

„BAJKA O TIHOM PRINCU I TUŽNOJ PRINCEZI“: Malo pozorište „Duško Radović“

U Malom pozorištu „Duško Radović“, 29. septembra premijerno je izvedena predstava za decu po motivima bajke H. K. Andersena „Svinjar“ u režiji Aleksandra Nikolića. Prva repriza predstave „Bajka o tihom princu i tužnoj princezi“ očekuje nas u subotu 8. oktobra u 17 časova.

 
 
U bajkovitom, ne tako velikom, ali cenjenom kraljevstvu koje je nadaleko bilo na dobrom glasu, živeo je jedan tihi princ. Od svih princeza na svetu, princ se zaljubio baš u onu kojoj je bilo najteže privući pažnju – tužnu princezu iz velikog susednog carstva. Kada je princeza ostala neosetljiva na njegove najiskrenije darove i poklone, princ se prerušio u dvorskog svinjara. Prinčevi novi pokušaji udvaranja...
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.