Aleksandra Radović vežba za koncert

Izvor: Poznati.info, 18.Okt.2012, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Radović vežba za koncert

Aleksandra 20. oktobra u Sava centru održaće koncert, za koji vlada veliko interesovanje

Samo neka se radi.

Aleksandra Radović vredno se priprema za koncert koji će održati 20. oktobra u Sava centru. Pevačica će svojoj publici prirediti veče ispunjeno emocijom koje će dugo pamtiti. Ona već danima uvežbava repertoar sa svojim muzičarima. Pored mnogobrojnih hitova iz dosadašnje karijere Aleksandra će premijerno otpevati i svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << novu pesmu. Sa njom će na sceni biti 14 muzičara, a prateće vokale pevaće grupa koja nastupa sa hrvatskom zvezdom Džibonijem.

Pored obaveza oko koncerta Aleksandra je okupirana i emisijom „Prvi glas Srbije“, u kojoj je poredVlade Georgieva Saše Miloševića Mareta član žirija.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.