Aleksandra Radović upozorila pravoslavne hrišćane: Ova stvar ne postoji u Bibliji, a nameću nam je stalno

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:14

Aleksandra Radović upozorila pravoslavne hrišćane: Ova stvar ne postoji u Bibliji, a nameću nam je stalno

Poznata i omiljena pevačica psoalal važnu poruku u vremenu kada nam stalno nameću da moramo da budemo srećni.

Aleksandra Radović, pop pevačica zlatnog glasa, nikada nije pristajala na kompromise u svojoj karijeri. Iako više nije u žiži interesovanja ni medija ni publike, ona i dalje važi za našu pevačicu sa jednim od najmoćnijih i najlepših glasova.

Poslednjih godina se okrenula pravoslavlju, te se na Tiktoku pojavio isečak iz njenog intervjua >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je progovorila o tome da li je srećna, ali i šire da li je vernicima obećana sreća u Bibliji s obzirom da nas stalno bombarduju putem reklama imperativom da moramo da budemo srećni,

Aleksandra je na ovo pitanje o sreći u njenom život odgovorila sa širokim osmehom i sugurnošću prave ratnice.

- Neverovatna stvar koju sam nedavno saznala je ta da se reč sreća nijednom ne pominje u Svetom pismu. Reć sreća ne postoji kao takva. Postoji radost. I naš cilj je da budemo u radosti šta god da nam se dešava i ako je teško i ako je dobro da nateramo sebe da budemo u radosnom stanju bića. Nije to ona ludačla, bezvezna i blesava radost, nego radosno stanje bića. Da li verujem u sreću na zemlji u ovom životu? Ne verujem da postoji sreća, ali verujem da postoji radost u čoveku koju on može da pronađe tako što će stalno da se bavi introspekcijom i stalno da čisti sebe od prljavih misli, prljavih reči, prljavih pomisli, loših dela, od osuđivanja, od klevetanja, od ogovaraja, od psovki i od toga što se puni u nama a nismo svesni. Tako da ako me pitate da li sam radosna? Radosna sam. A ako me pitate da li sam srećna? U sreću kao takvu ne verujem - objasnila je Aleksandra sa osmehom.

Detaljnije u nastavku:
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.