Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Derbi u Podgorici i Robi protiv Nemaca

Ne baš bogat sportski dan pred nama na kakav smo navikli nedeljom, ali opet ima za svakog po nešto na sportskim kanalima, zato uživajte…

Naravno, u prvom planu je fudbal i kvalfikacije za Svetsko prvenstvo. Bez premca derbi se igra u Podgorici gde Crna Gora od 20.45 dočekuje Poljsku. ‘Sokolovi’ su posle sjajnog starta u prošlom kolu poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od Jermenije, iako su vodili sa 2:0. Ako žele da čekiraju kartu za Rusiju, večeras moraju da pobede. Sa druge strane Poljaci igraju veoma promenljivo, ali se timu koji u svojim reovima ima Roberta Levandovskog ne preti.
Pre ovog meča od 18 časova na Sport klubu je prenos iz Bakua gde Azerbejdžan dočekuje Nemačku. Selekcija Roberta Prosinečkog je najprijatnije iznenađenje kvalfikacija, dok je selektor ‘pancera’ Joakim Lev istakao da njegov tim želi plasman na Mundijal bez ijednog poraza.
Pored fudbala tu je i košarka, a pre svega NBA derbi između Hjustona i Oklahome od 21.30. Takođe, na Sport klubu možete da pogledate duel Palakanestro lige, dok nam Arena sport pruža Endesa ligu.
Naravno, posle ponoći tu je i ATP Masters u Majamiju, ali sada bez naših predstavnika.
 

The post SPORT NA TV: Derbi u Podgorici i Robi protiv Nemaca appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.