Potpuno renoviranje tima u Jagodini

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno renoviranje tima u Jagodini

Pripreme za novu sezonu u Super ligi Srbije fudbalski klub Jagodina počeće 15. juna, a iz kluba je najavljeno "kompletno renoviranje ekipe".

Jagodina je u tek zvršenom prvenstvu jedva izborila opstanak u Jelen Superligi Srbije.

Zbog prelaska na novi sistem takmičenja, letnja pauza trajaće oko 15 dana i pripreme za novu sezonu fudbalskog kluba Jagodina počeće već 15. juna. Posle uobičajenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << testiranja, ekipa će do 26. juna trenirati na terenima u Jagodini.

Fudbaleri i stručni štab će 27. juna ići na drugi deo priprema koji će trajati do 11. jula, ali još nije odlučeno gde. Kako je navela Jagodina, za sada su u opticaju bečki park-Hotel Lindan, Zlatibor ili Slovenija.

Iz kluba su najavili kompletno renoviranje tima, a ugovori su istekli Danijelu Mihajloviću, Vladimiru Iliću, Milanu Đuriću, Milošu Lepoviću, Aleksandru Živanoviću, Anđelku Đuričiću, dok će sa Nemanjom Arsenijevićem sporazumno biti raskinut ugovor.

Ugovorna obaveza prestaje i sa Nikolom Poparom, Aleksandarom Varjačićem i Samjuelom Nnamanijem.

Pošto novo prvenstvo počinje 18. jula, a prelazni rok traje do 31. avgusta, biće dovoljno vremena za dodatno komponovanje tima i dolazak novih igrača u klub, a naročito na pozicijama štopera, levog beka, zadnjeg veznog, prednjeg veznog i špica, navela je Jagodina.

Na početak priprema doći će ukupno 27 igrača iz omladinskog pogona Jagodine i FK Tabane 1970.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.