Lev: Klop idealan za Liverpul

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev: Klop idealan za Liverpul

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev smatra da je njegov zemljak Jirgen Klop idealan za mesto menadžera Liverpula.

Četrdesetosmogodišnji Klop je na kraju prošle sezone napustio Borusiju Dortmund posle sedam godina na klupi tog kluba i trenutno je bez posla, a Liverpul je u nedelju otpustio Brendana Rodžersa zbog loših rezultata.

"Borusija i Liverpul imaju mnogo sličnosti po pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strasti i podrške navijača. Verujem da će Klop doći na Enfild. Ne znam kako teku pregovori, ali ako budu završeni uspešno od toga će svi imati koristi", rekao je Lev, a prenosi londonski Telegraf.

Liverpul je u nedelju odigrao nerešeno 1:1 u gradskom derbiju protiv Evertona, a posle osam kola u Premijer ligi zauzima 10. mesto na tabeli sa šest bodova zaostatka za vodećim Mančester Sitijem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.