LUDI TIKETI (-), petak, 650.170 dinara: Visla stvarno nema smisla

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKETI (-), petak, 650.170 dinara: Visla stvarno nema smisla

Dva pogođena iksa, dva pogođenja prelazak i još dva fiksa su doneli samo utešnih 10.000 dinara…

Da je Visla iz Ploka imala juče malo više smisla za igru i pobedila Legnicu, kladilac iz Beograda bi bio bogatiji za 650.000 dinara! Imao je sjajan tiket na kojem je pogodio šest parova sa jakim kvotama, ali je čekao i nije dočekao Vislu iz dvojke u dvojku.

Po izboru parova bi se reklo da je ovaj MOZZARTOV igrač pravi ekspert za češki i poljski fudbal pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je od sedam parova koje je igrao, čak na pet imao klubove iz Poljske i Češke. Pogodio je dva iksa, pogodio je dva prelaza, prošao je još dva fiksa i nedostajalo mu je još da Visla Plok dođe iz dvojke u dvojku na gostovanju Legnici. Međutim, u prvom poluvremenu nije bilo golova, a na kraju je domaćin slavio minimalcem u nadoknadi vremena.

Ali zahvaljujući MOZZART benefitu "Naplati promašaj", naš kladilac nije ostao praznik ruku. S obzirom da je ukupna pogođena kvota na tiketu veća od 999 zaradio je iznos 100 puta veći od uplaćenog. Pošto je uplata bila 100 dinara na tiketu, naš igrač je postao bogatiji za 10.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKETI, petak, 114.816 dinara: Fudbal se igra dok sudija ne svira penal! Znaju to od juče u Bačkoj Topoli

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2015

Naš igrač iz Bačke napravio malu, ali efektnu kombinaciju mečeva Liga Evrope..Postoje dani kada je neko predoređen da dobije novac. Taj neko tokom četvrtka bio je MOZZARTOV igrač iz Bačke Topole koji je napravio kratku, ali slatku i efektnu kombinaciju mečeva Liga Evrope. On se odlučio da na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.