KAKVO VEČE! I Kostić nas obradovao! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO VEČE! I Kostić nas obradovao! (video)

Seriju odličnih igara naših reprezentativaca širom Evrope večeras nastavio i Filip Kostić.

Imali ste u proteklih pola sata da vidite vodeći gol Aleksandra Mitrovića za Njukasl protiv Prestona, zatim pogodak Nikole Ninkovića u dresu Đenove u Seriji A protiv Milana, a Marko Grujić ima ogromne zasluge za vodeći gol Liverpula protiv Totenhema.

Tu se lepe fudbalske vesti za ljubitelje fudbala u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne završavaju.

Večeras se u Nemačkoj igraju mečevi nacionalnog Kupa, ekipa Hamburga gostuje Halešeru, a favorizovani bundesligaš je već u osmom minutu uspeo da povede sa 1:0.

Bila je to odlična kontra gostiju, čiji je akter bio i naš Filip Kostić, koji je pravovremeno asistirao Bobiju Vudu sa desne strane, a ovaj je na najbolji način završio akciju.

Pogledajte je u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.