Sastanak sa srećom je Naj reklama za 2011.

Izvor: NaDlanu.com, 25.Dec.2011, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak sa srećom je Naj reklama za 2011.

Reklama Lutrije Srbije, Sastanak sa srećom, najbolja je ovogodišnja reklama, proglašena u Noći reklamoždera. Pobednika je proglasio direktor Tridenta Uroš Ignjačević.

Za Naj reklame se glasalo na portalu Nadlanu.com. Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od nagrađenih u 12. Noći Reklamoždera koja je u subotu održana u Sava centru. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << U njegovo ime priznanje Mega brend Srbije primila je majka prvog tenisera sveta uz buran aplauz publike. "Ja se svima zahvaljujem, Novaku je žao što nije tu, počinje nova sezona, hvala vam što ga podržavate", rekla je Dijana Đoković. FOTOGALERIJA Noć ReklamožderaAkcija "Bitka za bebe" u organizaciji Fonda B92 i agencije Sači i Sači dobila je nagradu za "Najbolju neprofitnu kampanju" u ovoj godini. Nagradu "Gren Slem" dobio je marketinški stručnjak Ivan Stanković, a "Ambasador noći Reklamoždera" je odbojkaš Vanja Grbić."Najbolji brend " su evropski prvaci u odbojci, muška i ženska reprezentacija, a nagradu "Znanje na prvom mestu" dobili su članovi Stroberi tima, koji su napravili javni gradski mobilni punjač za telefone.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena i Noć Reklamoždera: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 25.Dec.2011

Sastanak sa srećom (Lutrije Srbije) je najbolja reklama za 2011. a Megabrend Srbije je Novak Đoković. Najveći aplauz u Sava centru dobila je Novakova majka Dijana Đoković.

Nastavak na NaDlanu.com...

OLIMPIJSKI KOMITET: Đoković i Brakočevićeva bez premca

Izvor: TvojPortal.com, 25.Dec.2011

Izvor: dnevnik.rs. Na svečanosti u Domu Narodne skupštine, gde je obeležen i dan OKS, za najbolju mušku ekipu proglašena je vaterpolo reprezentacija. . Sa svečanosti Olimpijskog komiteta Srbije. . Olimpijski komitet Srbije (OKS) proglasio je odbojkašicu Jovanu Brakočević i tenisera Novaka...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.